dilluns, 24 de gener de 2011

Visita a la SAGRADA FAMILIA - ANTONI GAUDI

Aprofitant un dia festiu a la feina, ens acostem a visitar el temple expiatori de la SAGRADA FAMILIA. Com podia ser que tants anys vivint a prop d'aquesta maravella arquitectònica, i mai l'hagúes trepitjat anteriorment.

Ha estat un dia fred, però encara i així ha valgut la pena, veure el temple amb 99 anys mes d’antiguitat a la meva edat actual. Ja que la primera pedra va ser col·locada el 1882. Es difícil entendre amb els medis d'aquella apoca, arribar a pensar que era possible arribar a la creació d'aquesta obra.
El seu interior, es immens, i on tens la sensació de veure't com un petit esser al costat de les enormes columnes que formen el temple....Així com, el colorit del seu interior, que genera una sensació de vida que es pot veure per qualsevol racó del temple, ja que esta format per centenars i centenars de vitrines de tot tipus de colors vius, verds, blaus, grocs, vermells, .....L'orgue doble que existeix es com la resta de parts ja comentades, d'unes dimensions grandioses.
Una vegada vista la part interior, decidim pujar a les torres. Des de la torre les vistes son increïbles, podem veure des de la Torre AGBAR o les Torres MAPFRE.. Una vista espectacular de Barcelona.
 Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada