diumenge, 15 de gener del 2012

1er Entrenament de SALICRU MASSAIS

Bones a tots,

Primer entrenament de SALICRU MASSAIS, el mes esperat de tots, ja que l'arrancada d'entrenaments col·lectius ens ha estat complicada, per l'agenda de festes passades.

Aquest dissabte 14 de Gener, eren les 7 hores quan el despertador no perdonava i amunt amb il·lusió, em preparava per trobar-me amb els companys d'equip, en Francesc i en Damià, no érem tots i es que en Joan encara esta en plena recuperació de la lesió al turmell.



Una vegada ens hem trobat, cop de cotxe i ens hem arribat fins les FAIXES DEL VILAR, inici de la nostra ruta, i on suaument hem iniciat la marxa cap al camping LES ILLES, on anàvem alternant estones de caminada amb un ritme suau de running.



 



Una vegada al Camping LES ILLES, com mana la tradició un glop d'aigua a la font i xino xano amunt cap SANT MARÇAL, on farem una parada de descans i un petit mos.





A partir d'aquí s'acaba la part de xino xano, i comencem un ritme de running una mica mes intens per afrontar la tartera de les AGUDES, que per cert era la meva primera vegada i em va destrossar, fins el punt de sentir sobrecàrrega muscular i es que la parada de Nadal, es nota i passa factura.






Una vegada a dalt, mentre m'esperaven la resta es va fer alguna foto de record i aixi immortalitzar el moment.




Una vegada tots a dalt, ara si Xino Xano cap al Turó de L’Home a fer l’ultim paro on en Damià i en Quico varen baixar camí avall fins LES FAIXES DE VILLAR passant per FONTMARTINA, com dues cabres d'alta muntanya, i jo tocat i sense voler arriscar, he decidit anar baixant per una ruta alternativa, la carretera que baixa del Turó de l'Home avall.



 




I això es la crònica del nostre primer entrenament, que ha estat gran i intens, per ser el primer, encara que ja ansiosos de preparar la següent sortida d'entrenament d'equip. A veure quina ruta sorpresa ens espera.

Salut i KM'S.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada