dilluns, 28 de març del 2011

Viatge a les Seychelles

Si un dia et diuen per anar a les Seychelles, així d'imprevist, no ho dubtis. Aquest ha sigut el meu cas, i realment no m'arrepenteixo de l’experiència que he viscut acompanyat per la meva dona, amics i família.  


Sense pensar-ho mes d’un cop, em vaig involucrar en aquesta aventura, i mentre a Barcelona feia fred, un càlid destí ens esperava. El començament, va ser un 28 de Març amb origen en l’Aeroport del Prat, i destí a Milà, on fèiem escala per viatjar fins el nostre destí final. Per no desaprofitar ni un minut en el primer dia, com que l’espera de la nostra escala era molt llarga, varem optar per una visita Express en el centre de la ciutat de Milà, a veure la famosa catedral del DOUMO DI MILANO i les galeries comercials de VITTORIO EMANUELE  





Finalitzada la visita, ja varem agafar el vol que ens portava fins a l’Aeroport de Mahe, Capital de les Seychelles, illa principal que concentra el 90 % de la població total del país, aprox. 72000 persones,  on varem estar la majoria de la nostra estància,  i per aquest motiu  varem visitar la seva ciutat anomenada Victoria, el seu jardí botànic, els seus Parcs Naturals i les seves meravelloses platges.


Anse Royale




Victoria





Jardí Botànic




Desprès de disfrutar 3 dies a Mahe, ens varem desplaçar a l'illa de LE DIGUE, una illa de petites dimensions, amb uns 2000 habitants com a molt i on l'única forma que tenia el turista de desplaçar-se per veure les magnifiques platjes era llogant una bicicleta o caminant, aquí teniu la prova.



 


Des de l'illa de LE DIGUE on ens varem desplaçar a passar el cap de Setmana, varem  visitar l'illa de COCO, una illa no habitada, però que realment es necessaria visitar-la per fer snorker, ja que disposa de magnifiques vistes aquàtiques, gràcies a les aigues cristalines i a la gran riquesa de peixos i altres animals maritims.  






Aprofitant el viatge de tornada Le Digue - Mahe, varem finalitzar passant el dia a Praslin.. una de les illes que ens venia de pas, ja que era on fèiem el transbord del Ferry. Dia que varem aprofitar al màxim per veure platges, pendre el sol i fer snorker també, ja que s'apropava el final del nostre viatge en aquest paradís.

El día 05 d'Abril del 2011, teniem programat el vol que ens tornaria a casa, fent el trajecte MAHE - MILANO - BARCELONA, on hem tornat a la rutina i quedem a l'espera de trobar una altra oportunitat per poder realitzar un gran viatge com aquest.  
Realment aquells que us agradi viatjar, crec que es un dels llocs mes macos que ha d’existir a la Terra, ja que en resum, tot plegat fa que el país sigui un paradís, i es que son les seves platges i muntanyes, el clima, la seva gent.... tot, tot i tot es impressionant, per molt que us expliqui mai seria suficient per poder descriure lo molt que m’ha agradat aquest viatge, i que si tinc l’oportunitat, crec que serà un destí que tornare novament, per molts llocs que tingui pendent per visitar.  

Foto familia, amb la SHEILA, la BRINA I en JOE, la nostra familia nativa de les Seychelles.


US HO RECOMANO.  RECORDS...
Xavi Garcia

3 comentaris:

  1. Um biaje guapisimo, espero poder acerlo agun dia y ha ser posible acompañada de los mios un besazo...

    ResponElimina
  2. Hola Xavi,

    Una pregunta: com ho fas per viatjar entre illes? En avió? És car? Hi vas anar amb agència?

    ResponElimina
  3. Hola Andreu,

    Envia un correo a xa_garcia@hotmail.com, que t'envio informació que vulguis, el viatge entre illes el vrem fer amb ferry, uns 100 euros anada i tornada. Hi el varen agafar a una agencia de VICTORIA Capital. Es una única compañia la que fa el viatge entre illes.

    ResponElimina